Messenger romanesc

Fii mereu aproape de prietenii tai!

Mesageria instant de pe Sentimente.ro – cel mai folosit messenger romanesc te conecteaza cu cele peste 850.000 de persoane de pe site si faciliteaza comunicarea in timp real cu membrii online.

Comunica acum

2570 de prieteni online.

 
Inapoi Inainte
Instalare messenger pasul 1

Da click pe butonul Descarca acum, de mai sus, pentru a salva in calculator fisierul de unde vei instala aplicatia de messenger romanesc. Se va deschide caseta alaturata, in care dai click pe Save file pentru a-l salva in calculatorul tau.

Instalare messenger pasul 2

Cauta SentiMessInstaller.exe in directorul in care se salveaza ceea ce tu descarci de pe Internet. Da dublu-click pe aceasta iconita.

Instalare messenger pasul 3

Da click pe butonul Run si pregateste-te pentru partea cea mai placuta a instalarii noului messenger romanesc.

Instalare messenger pasul 4

Da click pe butonul Inainte pentru a continua procesul de instalare.
Daca vrei totusi sa renunti, da click pe butonul Renunta; poti relua mai apoi instalarea prin dublu click pe iconita SentiMessInstaller.exe.

Instalare messenger pasul 5

Citeste contractul de licenta: cuprinde drepturile si obligatiile partilor si este obligatoriu pentru a continua procesul de instalare al messenger-ului. Se pot evita astfel neintelegeri viitoare. Da click pe butonul De acord pentru a continua procesul de instalare.
Pentru a reveni la pasul anterior, da click pe butonul Inapoi, iar pentru a renunta, da click pe butonul Renunta; poti relua mai apoi instalarea prin dublu click pe iconita SentiMessInstaller.exe.

Instalare messenger pasul 6

Alege directorul din calculatorul tau unde vrei sa fie salvata aplicatia de messenger romanesc si da click pe butonul Instaleaza.
Pentru a reveni la pasul anterior, da click pe butonul Inapoi, iar pentru a renunta, da click pe butonul Renunta; poti relua mai apoi instalarea prin dublu click pe iconita SentiMessInstaller.exe.

Instalare messenger pasul 7

Urmeaza instalarea propriu-zisa. Pentru a vedea detaliile tehnice ale procesului da click pe butonul Vezi detalii. Pe durata acesteia, butonul Inainte este inactiv, urmand sa se activeze automat la sfarsitul procesului. In acest moment, da click pe Inainte.

Instalare messenger pasul 8

Felicitari! Messenger-ul romanesc este acum instalat pe calculatorul tau si ori de cate ori vei dori sa il accesezi, da dublu-click pe iconita pe care o vei gasi de acum incolo pe desktop.
Bifeaza din optiunile de mai jos pe cele pe care ti le doresti si da click pe butonul Inchide.

Instalare messenger pasul 9

Ori de cate ori vrei sa vorbesti instant cu miile de persoane conectate pe sentimente.ro, da dublu click pe inconita de pe desktop si completeaza numele de utilizator si parola cu care intri si in contul de pe sentimente.ro.
Distractie placuta si nu ezita sa ne contactezi cand doresti sa ne transmiti sugestiile tale sau intampini dificultati in utilizarea aplicatiei de messenger romanesc!


Parerea ta