Se incarca...

Horoscop balanta

13 Aug 2022
Va trebui sa revii asupra unor lucrari de care aproape ai si uitat. Pentru ceea ce va trebui sa intreprinzi in aceasta perioada este nevoie de perseverenta. Daca ai de luat decizii, incearca sa privesti situatia in ansamblu si nu zabovi prea mult asupra detaliilor. Nu vei fi in cea mai buna forma, asa ca nu este cazul sa te implici in activitati mari consumatoare de energie.

14 Aug 2022
Esti cam nemultumit de tot ce se intampla la serviciu. Ai dori o schimbare si n-ar fi exclus sa vi se faca o propunere in acest sens. Nu trebuie sa ai emotii, deoarece esti intr-o perioada in care conjunctura astrala te avantajeaza. Daca vei fi mai conciliant, vei avea multe de castigat.Este o perioada buna pentru a te implica in activitati noi.

15 Aug 2022
Esti mai constiincios decat in mod obisnuit si acest lucru va fi observat. Vei munci mult atat la serviciu cat si acasa. Sefii iti vor aprecia eforturile iar, sprijinul colegilor iti va fi de un real folos. Trateaza cu atentie orice detaliu, caci ceea ce faci acum va avea efecte excelente in viitor. Daca ai de semnat documente oficiale, va trebui sa fii cat se poate de atent la orice detaliu.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT