Se incarca...

Horoscop balanta

Membri sentimente.ro din zodia balanta

15 Oct 2021
In plan sentimental nu ai de ce te plange, caci persoana iubita este alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie. Din pacate in familie sunt unele neintelegeri. Ar fi bine lasi totul sa se rezolve de la sine si sa nu te incapatanezi in a-ti sustine punctele de vedere. In a doua parte a zilei este posibil sa se produca un eveniment care va aduce relaxarea in familia ta.

16 Oct 2021
Colegii te vor sustine in tot ce doresti sa intreprinzi si acest lucru iti va da un plus de incredere. Colaborarile se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar initiativele in acest domeniu isi vor arata in scurt timp eficienta. Situatia financiara pare a se imbunatati. in cazul in care doresti sa iti imbunatatesti confortul in apartament, sansa va fi de partea ta in aceasta perioada.

17 Oct 2021
Farmecul personal iti va da ocazia sa te remarci si in randul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reprosuri din partea fiintei iubite. Mare atentie si la bani, deoarece si din aceasta zona ar putea sa apara o surpriza mai putin placuta. In cazul in care ai de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui sa fii cat se poate de atent.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT