Se incarca...

Horoscop balanta

Membri sentimente.ro din zodia balanta

08 Dec 2023
Vei avea parte de multa alergatura si obstacole de tot felul. Prietenii iti vor oferi sprijinul atunci cand vei avea nevoie dar totusi relatia cu acestia va fi ceva mai tensionata. Este posibil si sa castigi o suma suplimetara din colaborari sau prin intermediul partenerului de viata. Evita sa semnezi documente oficiale deoarece ai putea face unele greseli.

09 Dec 2023
Ti se vor face tot felul de propuneri, dar nu este cazul sa te grabesti nici macar un pic. Initiativele din aceasta zi se vor bucura de succes, cu conditia sa dai dovada de prudenta si sa nu astepti rezultate imediate. Sfaturile celor din familiei se vor dovedi inspirate si n-ar fi rau sa tii cont de acestea. Este posibil sa cheltuiesti ceva bani pentru imbunatatirea sanatatii.

10 Dec 2023
Cheltuielile vor fi peste nivelul asteptarilor, dar nici castigurile nu se vor lasa prea mult asteptate. De alergatura nu vei scapa nici in aceasta zi. Va trebui sa faci o multime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va imbunatati.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT