Se incarca...

Horoscop capricorn

Membri sentimente.ro din zodia capricorn

15 Oct 2021
In profesie se profileaza posibilitatea de a face ceva schimbari, dar ar fi bine sa nu te pripesti. Totusi, avand in vedere ca te afli intr-o perioada de maxim din punct de vedere intelectual, deciziile luate in aceasta perioada se vor dovedi in scurt timp inspirate. Fiinta iubita ar dori mai multa atentie din partea ta. incearca sa-ti gasesti mai mult timp si pentru ea.

16 Oct 2021
Mintea iti este plina de idei, dar cam imprastiate si n-ar strica sa te sfatuiesti cu cei din jur inainte de a le pune planurile in practica. La serviciu vei avea parte de o zi agitata, in care va trebui sa revii asupra unor lucrari pe care le-ai considerat rezolvate. Nici relatia cu colegii nu va fi la nivelul asteptarilor, asa ca nu este cazul sa te bazezi prea mult pe sprijinul lor.

17 Oct 2021
Vei avea de facut fata unor activitati de rutina care te vor plictisi, dar nu ai nici o sansa sa le ocolesti. Capacitatile tale mentale vor atinge un maxim la inceputul zilei, astfel incat vei reusi sa gasesti solutii la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunti. in familie sunt unele mici probleme carora ar trebui sa le dai o mai mare atentie.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT