Se incarca...

Horoscop capricorn

Membri sentimente.ro din zodia capricorn

13 Jul 2024
Vitalitatea ta este in crestere. Si din punct de vedere intelectual vei fi deosebit de eficient, asa incat daca ai de realizat o lucrare mai dificila, de dat un examen sau chiar de luat decizii, rezultatele te vor satisface. Relatia cu partenerul se va imbunatati simtitor, ceea ce ti-ar putea permite sa obtii acordul acestuia intr-o chestiune la care te gandeai de mai mult timp.

14 Jul 2024
Ai in fata o zi propice castigurilor din colaborari sau cu ajutorul partenerului de viata. De asemenea ai sansa de a-ti gasi parteneri pentru proiectele in care esti implicat. Te bucuri de o crestere a popularitatii, ceea ce iti da posibilitatea de a obtine sprijinul celor din jur atunci cand ai probleme. In plan sentimental esti cam nemultumit, dar in scurt timp situatia se va imbunatati.

15 Jul 2024
Vei avea de facut fata unor activitati de rutina care te vor plictisi, dar nu ai nici o sansa sa le ocolesti. Capacitatile tale mentale vor atinge un maxim la inceputul zilei, astfel incat vei reusi sa gasesti solutii la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunti. In familie sunt unele mici probleme carora ar trebui sa le dai o mai mare atentie.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT