Se incarca...

Horoscop capricorn

Membri sentimente.ro din zodia capricorn

21 Sep 2023
Relatiile cu persoanele mai tinere iti sunt avantajoase, cu conditia sa nu incerci sa iti impui punctele de vedere. Nu incerca nici un fel de schimbare in camin, caci nu vei reusi nimic ce te-ar putea satisface. Un schimb de replici cu o ruda apropiata, te va prost dispune, dar numai pentru cateva ore. Daca nu vei fi mai atent la ce intreprinzi, realatia cu colaboratorii s-ar putea deteriora.

22 Sep 2023
La serviciu esti cam iritat si risti sa vorbesti fara o matura chibzuinta. Daca seful iti comunica ceva ce nu iti prea convine, evita sa faci vre-un comentariu; esti putin nervos si ar rezulta o controversa obositoare, pentru ambele parti. O discutie cu cineva din familie te va face sa te gandesti la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea obtine acordul familiei.

23 Sep 2023
Treburile gospodaresti par a nu se mai termina si deja simti ca nu mai ai rabdare. Incapatanarea de care dai dovada te poate aduce in situatia de a avea o discutie aprinsa cu partenerul. Sfatul unui coleg se va dovedi foarte util, chiar daca ti se pare un pic fantezist. Vei avea un dialog cu unul dintre sefi si ar fi bine sa ajungeti la un acord. Putina miscare in aer liber te va face sa te simti alt om.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT