Se incarca...

Horoscop capricorn

Membri sentimente.ro din zodia capricorn

07 Aug 2022
Este posibil sa primesti o oferta excelenta de colaborare, din punct de vedere financiar. Pe de alta parte n-ar fi exclus ca la serviciu sa ai o realizare la care aproape nici nu mai sperai. O persoana importanta ar putea fi convinsa sa iti sustina initiativele. Ai putea calatori in compania partenerului de viata sau de cel de afaceri, dar fii atent la acte.

08 Aug 2022
Cu colegii vei reusi sa ajungi la un acord, iar neintelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Vei fi mai creativ in aceasta perioada si acest lucru iti va permite sa iesi in evidenta in anturajul de la serviciu. Ar fi bine sa nu te grabesti in luarea deciziilor in chestiunile importante. Nu este un moment favorabil pentru a incerca o discutie lamuritoare cu seful.

09 Aug 2022
Conjunctura generala te favorizeaza cu conditia sa fii foarte atent la tot ce faci si mai ales sa dai dovada de constiinciozitate. In aceste conditii te poti astepta ca sumele pe care le vei castiga prin intermediul serviciului sa creasca. Popularitatea ta in cercul de prieteni va creste semnificativ si n-ar fi exclus sa faci o cucerire. Poti sa te bazezi pe sprijinul prietenilor.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT