Se incarca...

Horoscop

Aici gasesti horoscop zilnic, horoscop , caracteristici si compatibilitati pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic leu Dragoste leu Caracteristici leu Cum lucreaza zodia leu Cum iubeste zodia leu Compatibilitati leu Arhiva horoscop

Horoscop leu

Membri sentimente.ro din zodia leu

15 Oct 2021
Interesul pentru prieteni si activitati de divertisment va creste considerabil. N-ar fi exclus sa reusesti sa lamuresti niste neintelegeri mai vechi. La serviciu atmosfera este placuta mai ales datorita colegilor mai tineri al caror entuziasm te stimuleaza. Activitatile de divertisment te ajuta sa te relaxezi; pastreaza-ti timp si pentru ele.

16 Oct 2021
Contractul cu strainatatea te va favoriza. Ai putea primi o suma de bani sau o propunere de colaborare avantajoasa de pe alte meleaguri O lucrare inceputa de mai mult timp la serviciu va fi finalizata, dar nu este cazul sa te astepti la aprecieri din partea conducerii. Relatia cu colaboratorii iti va ridica ceva probleme si n-ar strica sa dai dovada de mai multa toleranta.

17 Oct 2021
Reusesti sa fii pe faza cu tot ce se intampla atat la serviciu cat si in viata ta personala. Totusi, daca ai de semnat documente oficiale, prudenta va trebui pusa pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de incurcaturi. N-ar fi exclus sa apara si unele discutii pe tonuri mai inalte cu rudele apropiate, in urma carora vei reusi sa obtii unele lamuriri.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT