Se incarca...

Horoscop leu

13 Aug 2022
Vei munci mult pe tot parcursul zilei. Nu vei avea nici macar un minut de odihna, dar, eforturile iti vor fi rasplatite. Sefii nu se vor arata prea indulgenti in ceea ce te priveste, dar, sprijinul colegilor iti va fi de un real folos. Ar fi bine daca ai asculta sfaturile celor apropiati mai ales in ceea ce priveste stabilirea prioritatilor pentru viitorul apropiat.

14 Aug 2022
Te framanta problemele cu care te confrunti, dar acestea nu sunt atat de grave cum ti se pare. Incerca sa iei lucrurile mai usor si vei vedea ca va fi bine pentru toata lumea. O surpriza placuta te va ajuta sa vezi viata in culori mai vesele. Nu prea vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus, dar pina la urma am putea spune ca tot raul este spre bine.

15 Aug 2022
Situatia financiara te cam nemultumeste, dar nu este cazul sa ai o discutie pe aceasta tema. Situatia se va rezolva intr-un viitor nu foarte indepartat, asa ca nu are rost sa te complici. Fii prudent cu cheltuielile, indiferent de ce iti sugereaza cunoscutii. In rest, initiativele din aceasta perioada se vor dovedi de succes, caci perseverenta de care dai dovada este apreciata la toate nivelurile.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT