Se incarca...

Horoscop pesti

27 Nov 2021
Esti agitat, nelinistit si ai tendinta sa te implici in mai multe activitati odata. Cel mai bine ar fi sa o iei mai incetisor, altfel nu vei reusi mare lucru. Acasa vei avea multa treaba. Nu este exclus sa se deterioreze ceva, ceea ce va determina un consum suplimantar de bani si de nervi. Riscurile asumate fara o matura chipzuinta te-ar putea aduce in situatia de a avea un accident.

28 Nov 2021
La serviciu vor exista unele frictiuni cu colegii, dar vei gasi repede o cale de a rezolva lucrurile. Este posibil sa faci unele mici schimbari in ceea ce priveste situatia profesionala. Nu te grabi, insa, si gandeste-te de doua ori inainte de a lua o decizie. Vei avea mari oportunitati de a-ti petrece timpul liber intr-un mod placut. Relatia cu prietenii va fi buna si ai putea calatori alaturi de acestia.

29 Nov 2021
De pe alte meleaguri ai putea primi unele informatii care-ti vor starni interesul. Fii precaut daca doresti sa le folosesti! Din punct de vedere mental functionezi la capacitate maxima asa ca, poti sa te implici in activitati intelectuale sau poti lua decizii in chestiuni mai delicate. In cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie lucrurile vor evolua intr-un mod cel putin multumitor.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT