Se incarca...

Horoscop pesti

Membri sentimente.ro din zodia pesti

16 Aug 2022
Starea ta generala va fi in ansamblu buna, in ciuda starii de agitatie ce te caracterizeaza de ceva vreme. In cazul in care pana acum te-ai confruntat cu ceva probleme de sanatate astazi ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totusi sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Cheltuielile facute in scopul imbunatatirii sanatatii vor fi eficiente.

17 Aug 2022
Ar trebui sa te concentrezi asupra unor activitati la care ai ramas in urma pana acum. Totusi, in ansamblu situatia te favorizeaza, asa ca nu este cazul sa iti faci probleme. Neintelegerile pe care le-ai avut cu partenerul de viata s-ar putea ameliora, cu conditia sa dai dovada de mai multa intelegere. Activitatile intelectuale iti dau ocazia sa iti pui in vedere inteligenta si intuitia.

18 Aug 2022
Relatia cu colegii va evolua multumitor, in ciuda unor mici neintelegeri. Atmosfera la serviciu va fi placuta si aceasta te va stimula sa gasesti noi solutii pentru chestiunile mai delicate cu care te confrunti. O lucrare inceputa de mai mult timp ar putea fi incheiata cu succes. Poti avea mai multa incredere in sfaturile colegilor. Cineva din familie iti pregateste o surpriza.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT