Se incarca...

Horoscop rac

Membri sentimente.ro din zodia rac

07 Aug 2022
Relatia ta cu rudele mai indepartate revine in actualitate. Este posibil sa fii obligat sa intervii intr-o discutie aprinsa; o atitudine mai obiectiva va fi absolut obligatorie, caci altfel risti sa nedreptatesti pe cineva. In cazul in care doresti sa incepi o lucrare de mai mare anvergura in apartament, nu te astepta ca lucrurile sa se finalizeze cu rapiditate.

08 Aug 2022
Orice greseala pe care o vei face in aceasta perioada te va costa mult in viitor. In cazul in care esti casatorit, partenerul ar putea avea o realizare de care va veti bucura impreuna. Daca ti se va propune o calatorie, nu ai nici un motiv sa o refuzi. Este posibil sa primesti o oferta interesanta pentru o colaborare, dar nu este cazul sa dai un raspuns imediat.

09 Aug 2022
Ai putea obtine sprijinul unei rude pentru a rezolva o chestiune profesionala. Oricum, ceea ce vei avea de facut iti va face placere, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Initiativele se vor bucura de aprecierea celor din jur. Pe cat posibil, evita sa semnezi documente oficiale sau sa te implici in activitati comerciale.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT