Se incarca...

Horoscop rac

Membri sentimente.ro din zodia rac

04 Dec 2023
In plan profesional exista conditii pentru a realiza o mica reusita. Eforturile pe care le-ai depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu te va lasa tocmai indiferent. Popularitatea in randul celor de la serviciu va creste si vei reusi sa-i convingi pe colegi sa iti sustina initiativele. Totusi, pregateste-te sa infrunti si unele obstacole care nu iti vor fi prea usor de depasit.

05 Dec 2023
Dispui de multa tenacitate si putere de munca si vei face o buna impresie superiorilor ierarhici. O persoana cu functie te apreciaza si doreste sa iti sustina initiativele. Castigurile vor veni atat de la serviciu cat si din colaborari. Energia fizica este sub nivelul obisnuit, asa ca ar fi bine sa-ti stabilesti cu atentie prioritatile. Acorda mai multa atentie comunicarii cu partenerul!

06 Dec 2023
Vei avea parte de o multime de evenimente care te vor tine cu sufletul la gura. Relatia ta de suflet se poate imbunatati. Oricum vei trai clipe placute in compania partenerului, ceea ce te face sa privesti spre viitor cu mai multa incredere. Poti avea mai multa incredere in afectiunea unui prieten mai vechi.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT