Se incarca...

Horoscop

Aici gasesti horoscop zilnic, horoscop , caracteristici si compatibilitati pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic rac Dragoste rac Caracteristici rac Cum lucreaza zodia rac Cum iubeste zodia rac Compatibilitati rac Arhiva horoscop

Horoscop rac

Membri sentimente.ro din zodia rac

15 Oct 2021
Ai in fata o zi propice castigurilor din colaborari sau cu ajutorul partenerului de viata. De asemenea ai sansa de a-ti gasi parteneri pentru proiectele in care esti implicat. Te bucuri de o crestere a popularitatii, ceea ce iti da posibilitatea de a obtine sprijinul celor din jur atunci cand ai probleme. in plan sentimental esti cam nemultumit, dar in scurt timp situatia se va imbunatati.

16 Oct 2021
Nemultumirile tale sunt reale, dar usor exagerate. Nu te grabi sa faci schimbari in viata ta sentimentala, deoarece este putin probabil sa fii multumit. Este nevoie de mai multa rabdare pentru a obtine ceea ce iti doresti. Activitatile sociale vor fi prioritare in aceasta perioada. Vei cheltui destul de multi bani dar pina la urma vei face fata situatiei financiare.

17 Oct 2021
Relatiile cu prietenii evolueaza cel putin multumitor in ciuda faptului ca esti cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten sa aiba probleme de sanatate si sa-ti solicite ajutorul. in cazul in care ai de gand sa pleci intr-o calatorie, sansa va fi de partea ta. N-ar fi rau sa te gandesti de doua ori inainte de a deschide gura, deoarece exista riscul sa ai un conflict cu o autoritate.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT