Se incarca...

Horoscop taur

10 Dec 2023
Vei fi tentat sa incerci unele schimbari si, daca vei proceda cu diplomatie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Oricum, poti miza pe sprijinul fiintei iubite pentru punerea in practica a proiectelor tale. Un eveniment oarecum neasteptat iti va pune nervii la grea incercare, dar numai pentru putin timp.

11 Dec 2023
Activitatile intelectuale iti vor permite sa-ti pui in valoare capacitatile; in cazul in care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel putin multumitoare. La serviciu va fi mare agitatie, caci va fi nevoie sa finalizezi unele lucrari inainte de termen. Daca vei pleca la drum, este bine sa stii ca sansa va fi de partea ta, mai ales in ceea ce priveste chestiunile financiare.

12 Dec 2023
In aceasta perioada dispui de multa energie fizica, pe care ti-o poti distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Esti foarte interesat de tot ce se intampla la serviciu, dar nu reusesti sa te concentrezi la tot ce ai de facut. Ar fi bine daca ai apela la sprijinul celor apropiati, macar pentru a te sfatui asupra deciziilor pe care urmeaza sa le iei.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT