Se incarca...

Horoscop

Aici gasesti horoscop zilnic, horoscop , caracteristici si compatibilitati pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic taur Dragoste taur Caracteristici taur Cum lucreaza zodia taur Cum iubeste zodia taur Compatibilitati taur Arhiva horoscop

Horoscop taur

Membri sentimente.ro din zodia taur

15 Oct 2021
Energia fizica nu este punctul tau forte. Pe cat posibil nu te implica in activitati deosebite si incearca sa-ti pastrezi ceva mai mult timp pentru odihna. Oricum, ar fi de dorit sa nu te implici in activitati cu grad mare de risc, deoarece este posibil sa fii victima unui accident. in ceea ce priveste deciziile din domeniul serviciului, ar fi bine sa te consulti cu un prieten inainte de a le lua.

16 Oct 2021
O perioada excelenta pentru tine din punct de vedere sentimental. Comunici bine cu persoana iubita, poti face planuri de viitor, ceea ce iti va da un sentiment de incredere si de buna dispozitie. Totusi, nu este cazul sa te implici in discutii in contradictoriu. Este posibil sa ai neintelegeri cu superiorii ierarhici si ar fi de dorit sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere.

17 Oct 2021
Colaborarile vor fi importante pentru tine, dar lucrurile nu vor evolua usor pentru tine in aceasta directie. Este posibil sa primesti o propunere interesanta, dar riscurile sunt mari si ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie. O dorinta mai veche se va realiza, ceea ce te va surprinde si bucura in acelasi timp. Problemele cotidiene nu par a te interesa intr-o prea mare masura.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT