Se incarca...

Horoscop taur

07 Aug 2022
Evita sa te implici in activitati la limita legalitatii deoarece sunt persoane care nu asteapta decat sa faci un pas gresit. Colaborarile iti vor aduce o multime de avantaje si in aceasta perioada. Manifestarile de gelozie ale partenerului ar putea determina aparitia unor tensiuni in relatia voastra. La slujba situatia s-ar putea deteriora, asa ca nu vei putea miza pe sprijinul colegilor.

08 Aug 2022
Desi interesul pentru relatia cu persoana iubita este la fel de mare ca pana acum, vei acorda ceva mai putin timp intalnirilor cu aceasta. Din fericire vei putea miza pe sprijinul si intelegerea ei. Ar fi de dorit sa-ti gasesti ceva mai mult timp pentru odihna si relaxare. Vei primi propuneri interesante pentru sctivitati sociale, ceea ce ti-ar putea da ocazia sa cunosti oameni interesanti.

09 Aug 2022
Se intrevad cheltuieli in compania fiintei iubite, dar nu are de ce sa-ti para rau, caci vei avea ocazia sa te relaxezi. Partenerul de suflet ar putea avea parte de o schimbare in ceea ce priveste serviciul si ar fi bine sa nu intervii in decizia pe care intentioneaza sa o ia. In anturajul tau apropiat vor exista unele divergente de opinii care se vor rezolva in favoarea ta.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT