Se incarca...

Horoscop varsator

Membri sentimente.ro din zodia varsator

04 Dec 2023
In cariera vei avea o reusita care iti va demonstra ca nu ai muncit degeaba in ultimul timp. Este posibil sa ti se dea noi insarcinari sau sa te implici intr-o activitate mai deosebita. Dorinta ta de joc si aventura va fi accentuata in aceasta perioada. Este posibil sa cunosti o persoana de sex opus cu care te vei intelege excelent si alaturi de care vei petrece clipe deosebite.

05 Dec 2023
Activitatile de divertisment te tenteaza in mod special, mai ales ca acestea iti dau posibilitatea sa petreci mai mult timp in compania fiintei iubite. Pentru cei casatoriti sunt posibile discutii in contradictoriu, fara ca acestea sa aiba rezultate nefaste. Ar fi bine sa acorzi atentie activitatilor in care ai de gand sa te implici. Pe cat posibil, evita discutiile pe teme financiare!

06 Dec 2023
Initiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce iti va imbunatati, intr-o buna masura, starea de spirit. Vei reusi sa-ti canalizezi energia spre scopuri practice, ceea ce-ti va aduce in afara de satisfactii si ceva relaxare. Activitatile practice te favorizeaza. Nu este, insa, o zi buna pentru a incerca sa-i convingi pe cei din jur de valabilitatea punctelor tale de vedere!


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT