Se incarca...

Horoscop varsator

Membri sentimente.ro din zodia varsator

13 Aug 2022
Nu esti in forma ta cea mai buna, iar activitatile de la serviciu te solicita mai mult decat in mod obisnuit. Intuitia te va ajuta sa te descurci cel putin multumitor. Comunicarea cu sefii nu te multumeste. Fii prudent si nu accepta orice doar de dragul schimbarii. Vei cheltui o multime de bani. Fii cu mare bagare de seama, caci nu ar fi exclus sa te pacaleasca cineva.

14 Aug 2022
Nu dispui de suficienta energie pentru tot ce ti-ai pus in plan. Nu este exclus nici ca o suferinta mai veche sa fie rascolita, dar nu va fi nimic deosebit. Cheltuielile pe care le vei face in aceasta perioada iti vor imbunatati starea de spirit. Veti avea un dialog cu partenerul de viata, legat de o investitie pe care o aveai oricum in vedere de mai mult timp.

15 Aug 2022
Vei avea un sentiment de frustrare, caci eforturile tale nu se vor concretiza atat de repede pe cat te-ai astepta. Cineva din familie te va sustine cu conditia faci tot ce ti se spune. La serviciu vei primi o aprobare la o cerere mai veche. Fii insa atent, deoarece este posibil sa fii victima unor persoane care te invidiaza. Nu este cazul sa faci lucruri deosebite decat daca esti pregatit sa astepti mai mult timp rezultatul.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT