Se incarca...

Horoscop varsator

Membri sentimente.ro din zodia varsator

15 Oct 2021
Incearca sa fii mai eficient, deoarece intarzierile ce ar putea sa apara in derularea proiectelor tale te vor costa mult in viitorul apropiat. Farmecul personal isi va spune cuvantul si vei face o impresie excelenta unor persoane de sex opus. Ocaziile de a face o cucerire nu se vor lasa asteptate. Evita dialogul in contradictoriu cu prietenii.

16 Oct 2021
Vei avea ocazia sa faci o investitie, dar nu trebuie sa renunti cu nici un chip la prudenta. La serviciu va fi multa forfota, vor fi multe de facut si n-ar fi exclus sa ti se repartizeze noi sarcini. Relatiile cu colegii vor fi bune si vei putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu atmosfera este desul de placuta, desi totul se deruleaza cu incetineala.

17 Oct 2021
Vei avea de facut o multime de lucruri in domenii dintre diverse. Initiativele se vor bucura de succes cu conditia sa dati dovada de mai multa rabdare. Evita cu orice chip sa te implici in activitati cu un grad mare de risc deoarece exista pericolul sa suferi un accident. Prudenta va trebui pusa pe primul plan in tot ce doresti sa intreprinzi. Inteligenta iti permite sa iei decizii inspirate.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT