Se incarca...

Horoscop berbec

13 Aug 2022
Vei avea o multime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza intr-un mod care te favorizeaza. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet sa se confrunte cu o problema de serviciu care il indispune. Sensibilitatea de care dai dovada in aceasta perioada iti va da posibilitatea de a-ti consolida relatia cu fiinta iubita.

14 Aug 2022
Este posibil sa ti se dea noi insarcinari la serviciu, semn ca iti sunt apreciate meritele. O activitate ar putea fi finalizata inainte de termen. Profita de timpul liber pentru a-l petrece in compania partenerului. Evita pe cat posibil calatoriile pe trasee dificile. Daca ai de gind sa te implici intr-o relatie sentimentala clandestina, gindeste-te si la eventualele consecinte.

15 Aug 2022
Incearca sa-ti canalizezi energia cu precadere spre activitatile de la serviciu, altfel vei ramane in urma cu multe. Daca ai de semnat acte, fii cu mare bagare de seama, deoarece nu este sigur ca vei obtine ceea ce iti doresti. Acorda mai multa atentie relatiei cu colaboratorii! Farmecul personal face ca popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus sa creasca simtitor.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT