Se incarca...

Horoscop berbec

Membri sentimente.ro din zodia berbec

26 Sep 2021
Vor fi multe de facut si cum energia de care dispui iti permite sa obtii rezultate multumitoare, ar fi de dorit sa-ti stabilesti cu atentie prioritatile. O cunostinta iti va aduce in memorie o situatie acoperita de negura timpurilor. Cel mai bine ar fi totusi, sa te concentrezi pe situatiile din prezent, altfel te vei risipi in chestiuni nesemnificative.

27 Sep 2021
Ar fi cazul sa te preocupi mai mult de aspectul tau exterior. Daca in programul tau vei trece si activitati de divertisment, iti va fi mult mai usor sa iti regasesti echilibrul interior. Daca doresti sa lamuresti ceva cu o ruda apropiata, este bine sa stii ca nu ti-ai ales momentul potrivit. Starea ta fizica nu este nemaipomenita, ceva mai multa odihna ar fi binevenita.

28 Sep 2021
Daca doresti sa initiezi o noua actiune, ar fi bine sa dai dovada de perseverenta. Traversezi o perioada buna, in care ai putea realiza lucruri deosebite, cu conditia sa faci fiecare pas cu chibzuinta. Ai grija ce mananci, caci stomacul tau este mai sensibil decat de obicei si ti-ar putea crea unele probleme. Relatia cu rudele apropiate se va imbunatati


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT