Se incarca...

Horoscop berbec

Membri sentimente.ro din zodia berbec

08 Dec 2023
Activitatile sociale te vor interesa in mod special. Vei avea ocazia sa participi la diverse intalniri, simpozioane, concerte in compania celor dragi. Relatia cu prietenii va fi foarte importanta pentru tine si nu vei pierde nici un prilej de a-ti petrece timpul liber in compania acestora. Vei castiga bani prin intermediul activitatilor extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase.

09 Dec 2023
Iti vei dori mai mult ca oricand o consolidare a relatiei tale cu fiinta iubita. Unele din proiectele pe care le-ati facut impreuna de mai mult timp ar putea fi puse in practica. Sentimentele tale sunt deosebit de puternice si, din fericire, se bucura de reciprocitate. Mare atentie daca ai de semnat acte sau orice fel de documente oficiale, caci se pot ivi tot felul de incurcaturi.

10 Dec 2023
Este posibil sa castigi o suma de bani din colaborari, ceea ce te va ajuta sa faci fata cheltuielilor din aceasta perioada si chiar sa iti satisfaci unele mofturi. Relatiile cu prietenii evolueaza cel putin multumitor in ciuda faptului ca sunteti cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten sa aiba probleme de sanatate si sa-ti solicite ajutorul.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT