Se incarca...

Horoscop gemeni

Membri sentimente.ro din zodia gemeni

15 Oct 2021
Astazi vei fi preocupat de chestiunile de familie ceva mai mult decat in mod obisnuit. Activitatile gospodaresti iti vor manca mult timp, dar vei reusi sa te organizezi astfel incat sa rezolvi totul in timp util. Oricum, initiativele in sectorul casnic se vor bucura de succes. La serviciu vei fi iritat, ceea ce te-ar putea pune in situatia de a avea unele neintelegeri cu superiorii ierarhici.

16 Oct 2021
Va fi mare agitatie la serviciu pe tot parcursul zilei. Vei avea de facut fata unei multimi de lucrari si nu iti va fi catusi de putin usor. Relatia cu colaboratorii ar putea inregistra unele schimbari. Ai putea face o investitie sau ai putea obtine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie te vor obliga la cheltuieli suplimentare.

17 Oct 2021
Vei fi pus in fata unei situatii mai delicate, pe care o vei rezolva cu ajutorul unui prieten. in relatia de cuplu vor exista unele disensiuni care iti vor pune nervii la incercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decat ai putea crede. Situatia financiara nu este nemaipomenita si, daca doresti sa faci o investitie, va trebui sa analizezi situatia pe toate fetele.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT