Se incarca...

Horoscop gemeni

Membri sentimente.ro din zodia gemeni

08 Dec 2023
Cu banii stai destul de bine si in plus, vei avea ceva castiguri venite din activitati extraprofesionale. In continuare relatia ta cu familia va fi prioritara. Vei avea parte de tot felul de discutii legate de proiecte comune si ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere. O multime de activitati domestice vor deveni urgente, astfel incat va trebui sa iti schimbi putin programul.

09 Dec 2023
Nevoia de comunicare cu fiinta iubita va fi mare dar nu vei reusi intotdeauna sa ajungeti la o concluzie comuna. La slujba poti avea unele realizari cu conditia sa nu te lasi condus de primul impuls. Relatia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionata. Sunt posibile unele succese legate de bani. Este o perioada in care ar trebui sa eviti confruntarile cu orice autoritate.

10 Dec 2023
Nu este Vei fi tentat sa incerci unele schimbari si, daca vei proceda cu diplomatie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Oricum, poti miza pe sprijinul fiintei iubite pentru punerea in practica a proiectelor tale. Un eveniment oarecum neasteptat iti va pune nervii la grea incercare, dar numai pentru putin timp. exclus sa ai parte de controverse cu rudele, legate proiecte de interes comun. Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus va creste simtitor. Proiectele pe care le ai pentru timpul liber iti vor da posibilitatea sa te relaxezi si sa te simtiti excelent. Totusi, in a doua parte a zilei, unele evenimente te vor obliga la o schimbare de program.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT