Se incarca...

Horoscop gemeni

Membri sentimente.ro din zodia gemeni

13 Aug 2022
Esti mai agitat, mai nelinistit si nu prea ai stare pentru nimic. Pe cat posibil nu te implica in activitati riscante. Sunt o multime de facut, dar cum muncesti cu placere efortul nu te va obosi. Este posibil sa ramai peste program la serviciu sau sa apelezi la cineva apropiat pentru a discuta lucrarile pe care trebuie sa le finalizezi. Relatia cu fiinta iubita va va interesa in mod special.

14 Aug 2022
Prudenta se cere a fi pusa pe primul plan. Energia fizica va fi mare si daca veti reusi sa iti organizati timpul veti fi cat se poate de eficient si vei face o multime de activitati. Impulsivitatea te-ar putea conduce pe cai gresite, asa incat gandeste-te inainte de a face ceva. Te intelegi bine cu colegii, iar atmosfera la slujba este cat se poate de placuta.

15 Aug 2022
Riscurile nu te avantajeaza catusi de putin, caci traversezi o perioada care oportunitatea pentru accidente este mare in aceasta perioada. Situatia financiara te streseaza, dar cel putin deocamdata nu ai ce face in aceasta directie. Neintelegerile cu colaboratorii pot exploda in orice moment, asa ca ar trebui sa te manifesti cu mai multa indulgenta.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT