Se incarca...

Horoscop fecioara

Membri sentimente.ro din zodia fecioara

07 Aug 2022
Ai tendinta de a fi cam impulsiv, ceea ce iti poate crea neplaceri majore. Nu vei reusi sa comunici prea bine cu cei din jur si de aceea ar fi indicat sa nu incerci nici un fel de colaborari. Partenerul de viata s-ar putea confrunta cu unele probleme si va avea nevoie de sprijinul tau. Nemultumirile cu care te-ai confruntat pana acum cu situatia financiara se vor rezolva.

08 Aug 2022
Debordezi de energie si reusesti sa te implici in activitati dintre cele mai diverse, carora le vei face fata fara probleme. Din punct de vedere intelectual beneficiezi de o buna capacitate de concentrare. Sansele de succes in plan sentimental sunt mari, cu conditia sa te orientezi mai degraba spre consolidarea relatiei tale. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de suflet!

09 Aug 2022
Chiar daca te confrunti cu tot felul de neplaceri, cel putin in plan sentimental sansa va fi de partea ta. Daca esti singur ai putea cunoaste pe cineva care te va entuziasma. In cazul in care esti implicat intr-o relatie stabila, lucrurile vor evolua cat se poate de bine, ceea ce te va face mai optimist. Ar fi bine sa arati ceva mai mult interes pentru chestiunile legate de sanatate.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT