Se incarca...

Horoscop fecioara

Membri sentimente.ro din zodia fecioara

15 Oct 2021
Prudenta va trebui pusa pe primul plan, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati. Relatia cu partenerul de viata va fi ceva mai agitata si ar fi de dorit sa-ti cenzurezi pornirile impulsive. De altfel reactiile necugetate ti-ar putea aduce neplaceri pe toate planurile. O ruda apropiata va va face o propunere asupra careia se va face o dezbatere aprinsa.

16 Oct 2021
Te framanta unele probleme pe care nu ai reusit sa le finalizezi. Tot ce vei intreprinde in aceasta perioada se ar rezolva cu o oarecare intarziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi in scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale te vor stresa destul de mult. Va trebui sa discuti cu partenerul de viata despre modul de utilizare a fondurilor comune.

17 Oct 2021
O mare parte din atentia ta se va indrepta, in aceasta perioada, spre problemele banesti. Ai mari sanse sa obtii unele castiguri mai mult sau mai putin asteptate, dar si sa faci investitii inspirate. Familia iti va da un sprijin substantial in aceasta directie. Este posibil sa ai parte de multa alergatura pentru a pune la punct chestiunil legate de casa sau de familie.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT