Se incarca...

Horoscop fecioara

Membri sentimente.ro din zodia fecioara

01 Dec 2023
Te agiti mai mult decat in mod obisnuit, ceea ce te oboseste si iti da senzatia ca exagerezi. Ai putea sa demarezi o noua actiune, dar ar fi bine sa o iei mai incetisor, cel putin deocamdata. Lucrurile nu vor merge chiar asa cum iti doresti si ai tendinta de a da vina pe ceilalti, fara a-ti pune problema daca nu cumva si tu gresesti. Daca vei fi trimis intr-o delegatie, nu comenta!

02 Dec 2023
Astazi ai sanse mari de a-ti pune in valoare capacitatea. Te poti implica in noi activitati, care sa te stimuleze din punct de vedere intelectual. Lucrarile pe care le vei avea de facut iti vor pune rabdarea la incercare, dar pana la urma vei iesi biruitor. In ceea ce priveste sanatatea aceasta este in principiu buna. Este bine totusi sa fii mai atent la alimentatie

03 Dec 2023
Traversezi o perioada extrem de agitata, in care vei avea parte de o multime de evenimente minore, care insa te vor tine o buna bucata de vreme cu sufletul la gura. De energie nu vei duce lipsa dar ai tendinta de a te implica in mai multe activitati odata, ceea ce te va impiedica sa obtii rezultatele dorite. Prudenta este absolut necesara in aceasta perioada.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT