Se incarca...

Horoscop scorpion

Membri sentimente.ro din zodia scorpion

15 Oct 2021
Drumurile scurte, in orice directie sau scop, iti vor aduce avantaje in aceasta perioada. O veste de la cunostintele de pe alte meleaguri te va face sa inchei ziua intr-o nota de optimism. La serviciu vei avea parte de blocaje, asa ca va trebui sa depui un efort sustinut. in familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care vei avea un cuvnt greu de spus.

16 Oct 2021
Esti mai agitat, mai nelinistit si nu prea ai stare pentru ceea ce ti-ai propus. Pe cat posibil nu te implica in controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi facuta cu succes. Este posibil sa aveti sansa unui cistig. Ati putea semna un contract avantajos sau ati putea obtine o aprobare. Daca plecati la drum posibile surprize din partea mijlocului de transport.

17 Oct 2021
Dorinta ta de a actiona decisiv este mare, dar traversezi o perioada in care nu este indicat sa iti asumi nici un fel de riscuri. Conjunctura astrala a acestei luni se anunta favorabila, in ciuda faptului ca nu reusesti decat cu mare greutate sa te relaxezi. Esti in continuare dornic sa te implici in activitati dintre cele mai diverse, dar iti lipseste rabdarea si perseverenta pentru a le si finaliza.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT