Se incarca...

Horoscop scorpion

Membri sentimente.ro din zodia scorpion

13 Aug 2022
Vei avea o perioada ceva mai lejera, in care vor predomina activitatile de rutina. Este foarte posibil sa ti se faca o oferta aparent avantajoasa, dar nu este cazul sa te grabesti cu raspunsul. Incerca sa iti faci un program in care sa alternezi eforturile cu odihna. Evita sa te implici in discutii in contradictoriu, deoarece nu vei reusi decit sa accentuezi neintelegerile din grup.

14 Aug 2022
Reusitele pe care le asteptati ar putea veni nu chiar imediat, dar nu trebuie sa te impacientezi. O cerere mai veche ar putea fi aprobata. starea. Starea fizica se va imbunatati considerabil. La serviciu vei avea parte de multa agitatie. Vor fi unele schimbari, dar se pare ca nu va vor afecta intr-o prea mare masura.

15 Aug 2022
Daca lucrezi cu bani la serviciu, va trebui sa fii mai atent decat de obicei, caci poti avea parte de surprize de tot felul. O persoana mai putin cunoscuta incearca sa teasa tot felul de intrigi in jurul tau. Din fericire sansa este de parte ta si nimic din tot ce va face nu te va putea atinge. Nu este cazul nici sa incerci negocierea sumelor reprezentand salariul sau colaborarile.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT