Se incarca...

Horoscop scorpion

Membri sentimente.ro din zodia scorpion

04 Dec 2023
Starea ta generala va fi ceva mai buna va fi mai buna, chiar daca esti mai comod decat ne-ai obisnuit. Nu te implica in activitati riscante! Vei face o multime de drumuri si vei avea ocazia de a cunoaste o persoana de care te vei lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi, dar vor fi dintre cele care iti vor face placere, asa ca nu trebuie sa ai nici un fel de emotii.

05 Dec 2023
Din punct de vedere sentimental nevoia ta de stabilitate, de siguranta este foarte mare. Unele nemultumiri mai vechi te vor apasa in continuare, dar nu este cazul sa faci ceva in aceasta directie. Lasa lucrurile asa cum sunt caci ele se vor rezolva de la sine. La serviciu vei avea parte de tot felul de activitati marunte pe care insa, le vei rezolva din mers.

06 Dec 2023
Nu esti in forma ta cea mai buna, asa ca ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite, deoarece risti sa te epuizezi fara a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mintal nu vei functiona la nivelul obisnuit. Relatia ta cu fiinta iubita va functiona excelent. Entuziasmul tau sentimental va fi la limita maxima, mai ales ca vei avea si o mica surpriza.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT