Se incarca...

Horoscop sagetator

Membri sentimente.ro din zodia sagetator

27 Nov 2023
Interesul pentru activitatile profesionale va fi ceva mai mare in aceasta perioada. Ai putea obtine un mic succes, ceea ce iti va mari increderea in propriile capacitati. Popularitatea ta va creste simtitor; oriunde te vei duce vei gasi persoane care iti apreciaza initiativele si care te vor sprijini la nevoie. In camin veti avea parte de multa treaba si nu intotdeauna se va gasi cineva care sa va sara in ajurtor.

28 Nov 2023
Beneficiezi de un excelent echilibru energetic, ceea ce iti permite sa faci fata unor activitati dintre cele mai diverse. Pretentiile tale sunt exagerate si acest lucru poate genera mici neintelegeri in relatia cu partenerul de suflet. Daca doresti o discutie lamuritoare, primele zile ale intervalului sunt cele mai potrivite. Ar fi mai bine pentru toata lumea daca ai incerca sa fii mai indulgent!

29 Nov 2023
Starea ta psihica nu este dintre cele mai fericite. Nu reusesti sa te concentrezi decat cu greutate, ideile iti sunt imprastiate si poti gresi cu usurinta. Din punct de vedere fizic dispui de suficienta energie pentru a depati cu bine eventualele simptome cu care te vei confrunta. Inima va fi una din zonele sensibile pentru tine in aceasta perioada.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT