Se incarca...

Horoscop sagetator

Membri sentimente.ro din zodia sagetator

25 Sep 2022
Relatia cu prietenii revine in actualitate. O mana de ajutor din partea acestora ar putea fi deosebit de binevenita. Accepta sfaturile care ti se dau, caci autoritatea ta nu va avea cu nimic de suferit. Sunt posibile mici schimbari in plan profesional. Nu trebuie, insa, sa ai nici un fel de emotii, deoarece se pare ca vei avea beneficia de ceva avantaje in acest domeniu.

26 Sep 2022
Energia fizica este peste nivelul cu care ne-ai obisnuit, dar graba cu care incerci sa faci totul iti poate incurca unele proiecte. La serviciu ai reusit sa te faci remarcat datorita capacitatii tale de concentrare si randamrentului ridicat de care dai dovada, in ultimul timp. Poti sa te angrenezi in activitati noi; rezultatele nu se vor lasa prea mult asteptate.

27 Sep 2022
Traversezi o perioada in care desi muncesti mai mult, totul se rezolva mai tarziu. Perseverenta iti poate aduce o multime de realizari; in schimb nerabdarea, intoleranta iti pot incurca lucrurile chiar mai mult decat iti poti imagina. In cazul in care doresti sa te implici intr-o activitate noua in plan profesional, nu te astepta la rezultate imediate.


Horoscop zilnic prin e-mail

SECURIZAT